Illustrasjonsfoto - BaderomBenytter du deg av vår totalbadløsning, koordinerer vi alle håndverkerene slik at du ikke trenger å forholde deg til noen andre enn oss. Vi reiser på uforpliktende befaring i forkant (hele det sentrale østlandet). Alle befaringer dokumenteres med skriftlig detaljert uforpliktende pristilbud. Vi skriver kontrakt før arbeidet med å rehabilitere badet påbegynnes, og benytter kun håndverkere av høy kvalitet. Oppmøte er alltid til avtalt tid. Det utføres et fagmessig godt- og forskriftsmessig utført totalbad arbeid.

Vi leverer materiell kun fra godkjente leverandører i Norge. Ved å bruke Badena vil du få et vanntett og sikkert bad. I planleggingsfasen hjelper vi deg og tegner ditt bad i 3D etter ønske. Dette er gratis ved kjøp av bad hos oss

Vår butikk gir deg ideer og inspirasjon gjennom våre 35 utstillinger.

Arbeidene fra oss utføres effektivt, og i henhold til gjeldende lover og regler. Bad er viktig å få gjort kvalitetsmessig og forskriftsmessig og riktig. Bad og våtrom som ikke tåler fukt er et vanlig problem i Norge. Det er beregnet at skader i våtrom årlig koster huseierne nærmere tre milliarder kroner. Vi står for hele prosessen og med alle håndverkere til avtalt pris og tid. Vår viktigste oppgave er å samkjøre disse, sørge for at disse gjør en god og effektiv jobb og ikke minst at de har et godt samarbeid seg imellom. Samarbeidet mellom de forskjellige faggruppene er en viktig del av prosessen for å få et godt og varig resultat!

Vi reiser hjem til deg på uforpliktende befaring. Deretter gir vi et skriftlig uforpliktende pristilbud som du mottar i løpet av kort tid. Enkelt, tryggt og raskt! Hvis du ønsker å bruke oss, blir vi enige om når badet skal påbegynnes/avsluttes og skriver kontrakt før arbeidet påbegynnes.

Ta kontakt for info/bestilling.